A-Teollisuus Oy

 

A-Teollisuus Oy perustettiin vuonna 1982, kun idea erilaisesta pehmokäynnistimestä ja tasavirtajarrusta kehittyi tuotteiksi A-Start® ja A-Stop®.

Sopiva tuotantotila löytyi Heinolasta, vanhasta James-farkkujen tehdasrakennuksesta. Asiakkaat löysivät nopeasti tuotteen ja asiakaskunta kasvoi muutamassa vuodessa.

Tärkein ominaisuus tuotteissamme on ollut laatu ja kestävyys.

Oli itsestään selvää että nämä ominaisuudet säilyisivät myös tulevaisuudessa. Vuonna 2005 yritys vaihtoi omistajaa edellisen jäätyä eläkkeelle ja Ola Anderssonin ostaessa A-Teollisuus Oy:n. Hän oli ollut töissä yrityksessä vuodesta 1996 ja oli kiinnostunut alasta. Kun mahdollisuus tuli, hän aloitti kehittämään yritystä. Se on ollut menestystarina.

Yrityksellä on ollut pitkäaikainen AAA-luottoluokitus.

Meillä on ollut myös Lloyd's Register Marine Approved-hyväksyntä jo vuodesta 2001 ja monet tuotteistamme sopivat meriteollisuuden käyttöön.

Asiakaskunta koostuu monikansallisista yhtiöistä sekä yhden työstökoneen tilauksista, ja kaikesta siltä väliltä. Se on mahdollista joustavan tuotannon avulla. Ammattitaitoisella henkilökunnalla on kymmenien vuosien kokemus. Kaikki tuotteemme kehitetään ja valmistetaan Suomessa.